Om Måns

Måns Gustav Möller

Född: 27 januari 1975
Uppvuxen: Hässelby, västra Stockholm
Skola/utbildning: Adolf Fredriks musikskola, Civilekonom.
Civilstånd: Sonen Viggo född 2006
Aktiva år: 1997-nutid


Humorstil

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Hans humor är snabb, bred och vass. Måns är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser.
Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.
Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.


Utmärkelser

  • Årets föreställning ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” tillsammans med Özz Nûjen på Svenska Standpgalan 2016
  • Nominerad Kristallen
  • Årets humorprogram: Cirkus Möller 2011
  • Årets manliga programledare: Måns Möller i Cirkus Möller, 2010
  • Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan 2002.

Företagande

Måns Möller är delägare i agenturen ROA tillsammans med Johan Glans, David Batra, Hasse Brontén, Thomas Järvheden och Özz Nûjen.

Viggo Foundation är en nystartad insamlingsstiftelse grundad av Måns Möller som har ett stort engagemang och erfarenhet vad som krävs för barn i behovs  (ADHD, autism, asperger) möjlighet att idrotta. I nuläget finns oftast ingen plats för dessa barn i befintligt svenskt föreningsliv. Barn i behov kräver ofta lite extra resurser och målet är att uppmuntra föreningar/ föräldragrupper att starta egna sektioner för barn i behov.