Boka Måns

Standup

Måns Möller
– Improvisationens
okrönte mästare

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns. Du ser ofta Måns i tv, senast i Time Out, men även Cirkus Möller, Melodifestivalen och ExtraExtra.

 

Konferencier

Känn dig trygg!
– Satsa på ett superproffs
som moderator/konferencier

Förberedelse. Det är där det ligger. Det är timmarna innan scenen äntras som är de viktigaste.
– Jag skulle inte klara av att hålla ihop en dag om det inte vore så att jag är ordentligt inläst på ämnet, säger Måns Möller.

När Måns inte är komiker är han lite av en businessman, han fascineras av gott företagande och håller sig någorlunda à jour med vad som händer i affärsvärlden.
– Detta medför att jag relativt enkelt kan läsa in mig på marknader, historik och trender, fortsätter han.
– Inte så att jag blir en expert, det är ju inte min roll, men vissa talare behöver följdfrågor för att stanna upp kring det intressanta för publiken.
Ett snabbt skämt kan ”låsa upp” en tillknäppt talare.

Ytterligare en förutsättning för en lyckad dag är samspelet mellan uppgragsgivaren och Måns. Måns rutin gör att han kan avstyra idéer han vet inte fungerar, tidsåtgången för vissa ämnen, publikens uppmärksamhetsförmåga efter si och så många timmar.

Föredrag

Jävla Pajas – En inspirationsföreläsning

Hur tacklar man situationen att livet ställs upponer samtidigt som man försöker hålla karriären igång?
I inspirationsföreläsningen ”Jävla Pajas – föreläsningen” berättar Måns med humor
och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när
hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom. Nu ökar de stressrelaterade
sjukskrivningarna markant igen i Sverige. Vilka tekniker kan man använda för att
minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas
prestera på topp i arbetslivet?
Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreläsning. Men svärta? Nja, det är
inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo.
Bara närhet och en väldig massa kärlek.

 

Att nå sina mål

I maj 2015 (efter ungefär två års förberedelser) gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA. Målet var tydligt: att sälja varje dags-etapp och kunna cykla ihop 1 miljon kronor till en stiftelse han bildat för att barn med autism ska kunna idrotta. 

”- Efter 3 dagar stod jag med punktering i öknen jag hade inte fått in en enda krona i min stiftelse, det var över 41 grader varmt och hemma i Sverige började folk satsa pengar på att jag aldrig skulle gå i mål. På kvällen ringer Sverige och meddelar att min cykelkompis Agneta Sjödin som skulle komma två dagar senare brutit lårbens-halsen när hon var ute och tränade. Det kunde börjat bättre… Jag förbannade mig själv att jag suttit i TV4:s Morgonsoffa och lovat att jag skulle klara av detta, vad fan hade jag gett mig in på? ”

Bakgrund
När Måns son Viggo diagnosticerades med autistiskt syndrom föll hans värld ihop. Detta blev en vändpunkt i livet som han beskrev i sin föreställning ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”. Nu fortsätter Måns sitt arbete för barn med neuropsykiatriska funktionshinder i hans Insamlingsstiftelse och detta beskrivs med både värme och humor i denna föreläsning om: Att nå sina mål.
Den innehåller många goda skratt men framförallt väcker den frågor som:
– Vad har vi för mål?
– Vad krävs i förberedelser för att nå dit?
– Vad gör man när allt ”gått åt helvete” ? 

Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.
Längd: ca 45-60 min

 

Öka livet

– om humor, stress och konsten
att njuta av livet i praktiken

En upplevelsebaserad föreläsning om humor, stress och hälsa. Vad är myter och vad är fakta? ÖKA LIVET! är infotainment när det är som bäst! Förlänger ett gott skratt livet och är humor verkligen bra för hälsan?

Måns Möller och Dan Hasson kombinerar i en unik och jordnära framställning senaste nytt inom stress-, humor- och hälsoforskningsfronten, en stor dos humor och praktiska råd för att öka välbefinnandet i livet. Föreläsningen tar cirka två timmar och kan skräddarsys efter kundens behov.

Boka mig som stand up, föreläsare, konferencier/programledare eller annat uppdrag:
Agenturen ROA: josefin@roa.se 073-0330288

Presskontakt:
Helene Wigren: helene.wigren@prbeyond.se 0707-52 76 05