Aktuellt

OMOGNA KILLAR

Kompisarna och tre av Sveriges roligaste komiker, Özz Nûjen, Patrik Larsson & Måns Möller är återförenade och tillbaka med humorshowen: ”Omogna killar – kommer till stan!”

Efter ett antal publiksuccéer och turnéer är humorgruppen äntligen tillbaka.

Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum.

De älskar att få sin publik att skratta åt både smått och stort och nu är de återigen samlade och aktuella med en ny show; Omogna killar – kommer till stan!

BILJETTER OCH TURNÉDATUM HITTAR DU HÄR!

Måns Möller aktuell med nytt panelprogram i vår!

Här ser du senaste insatsen från Parlamentet!

 

Renées brygga

Se när Måns var med i Renées brygga här!

 

Rix Morron Zoo

Måns Möller World wide top 3 succéinslag!

 

Måns Möller ska slå VÄRLDSREKORD
- cyklar 600 mil på 29 dagar!

Måns Möller och coach Christer Skog med team skall försöka slå VÄRLDSREKORD som snabbast på cykel genom Europa, över 600 mil skall avverkas på 29 dagar med start den 16 maj 2017

Från start får vi följa med i förberedelserna med allt vad de innebär i att slå ett världsrekord (ansökan beviljad av Guinness Word Book of Records) som att köra fystester runt om i Europa bl.a i Polen och Spanien, till att övningsnavigera i Tyskland. Den 16 maj tar Måns & teamet flyget över till Uralbergen där resan startar i försöket att slå rekord och bli snabbast genom Europa.

Parallellt med cyklingen pågår intensivt kampanjande att samla in pengar så att barn med autism kan åka på sommarläger i juni. Lyckas Viggo Foundation samla in mer än 300 000 kr kan de skicka barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar tillsammans med sina familjer på sommarläger för gemensam träning.

Insamlingsstiftelsen Viggo Foundation är i fullgång och delar ut pengar till föreningar runtom i Sverige som aktiverar barn med Neuropsykiatriska funktionshinder som Asperger, ADHD, Autism etc. Insamlingsstiftelsen har bland annat anordnat sommarläger för familjer och en egen klassiker – Viggoklassikern som går av stapeln i februari.

VILL DU HJÄLPA VIGGO FOUNDATION ATT HJÄLPA?
GE ETT BIDRAG PÅ 10.000 FÖR EN DAGSETAPP PÅ FASTEST X EUROPE
OCH BLI DAGENS SPONSOR?
Maila till viggofoundation@gmail.com , mer info på www.viggofoundation.se

Följ Viggo Foundation online:
Hemsida
Instagram
Facebook

Vill du stödja Viggo Foundation i deras arbete med att ge Barn i behov (ADHD, autism, asperger) möjlighet att idrotta får du gärna hjälpa oss med en donation och kan då använda något av följande alternativ:

Bankgiro 273-7633
Swish 1236713903
Paypal HÄR
Allainsamlingar.se & SEQR (bifogad bild)

Bifogat finns högupplösta bilder för nedladdning

För att komma i kontakt med Måns Möller eller Viggo Foundation hör av dig till:

Helene Wigren PR & Beyond mail: helene.wigren@prbeyond.se eller tel. 070-752 76 05

Sofia Gallegos Wallgren mail: sofia.gallegos.wallgren@prbeyond.se eller tel. 076-893 62 93

Viggoklassikern

Viggo Foundation presenterar stolt Viggoklassikern i samarbete med Aktivis. En klassiker för alla barn, ungdomar och vuxna som har behov av särskilt stöd. Viggoklassikern kommer att
anordnas i 3 olika grenar - Bowling och Friidrott, samt Viggoloppet i samarbete med Topploppet.
Första grenen går av stapeln i februari.

Klicka här för att komma till mer information och anmälan!

Måns Möller är en av Sveriges absolut roligaste komiker, som har charmat sin publik i över ett årtioende. Han är en entreprenör och föreläsare som inspirerar många landet runt. I maj 2015 gav sig Måns ut på sitt livs största äventyr med #C2C4Autism, där han cyklade kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA. För att samla in pengar till insamlingsstiftelsen Viggo Foundation. Sen dess har han bland annat bockat av en Svensk Klassiker och en cykelresa från Sthlm – Aten. 2017 ska han och Christer Skog med team slå Världsrekord.

 

 

 

 

 

 

 

Sveriges historia – Den nakna sanningen, Av och med Özz Nûjen och Måns Möller

I föreställningen ”Sveriges Historia -den nakna sanningen” tar de sig an ämnet Sveriges historia och detta kan och kommer att sluta precis hursomhelst.

Kombattanterna och bästa vännerna Özz Nûjen och Måns Möller tycker väldigt olika om mycket, men tycker väldigt mycket om varandra.

”Sveriges Historia – den nakna sanningen” spelas några kvällar hösten 2015 på Rival i Stockholm och på Draken i Göteborg. Publiken kan förvänta sig att både roas och oroas när Özz och Måns tar sig an ”Sveriges historia – den nakna sanningen”.

Showen har premiär 5 november 2015 och spelas:

5 nov  Stockholm Rival  PREMIÄR
6 nov  Stockholm Rival
7 nov  Stockholm Rival
12 nov  Stockholm Rival
13 nov  Stockholm Rival
14 nov  Stockholm Rival
19 nov Göteborg Draken
20 nov  Stockholm Rival
21 nov  Stockholm Rival
26 nov  Stockholm Rival
27 nov  Stockholm Rival
28 nov  Stockholm Rival
3 dec  Stockholm Rival
4 dec  Stockholm Rival
5 dec  Stockholm Rival
10 dec  Stockholm Rival
11 dec  Stockholm Rival
12 dec  Stockholm Rival

För biljetter klicka här>>

Provföreställning/manusrep
10 okt Genrepsföreställning Lycksele
14 okt Manusrep Uppsala- Reginateatern
16 okt Manusrep Märsta – Kulturum
21 okt Prodrep Södertälje – Estrad
22 okt Prodrep Katrineholm – Cosmos
23 okt Prodrep Jönköping – Teatern
För biljetter klicka här>>

”Jag har alltid älskat Sveriges historia, den säger ganska mycket om oss som lever nu. Den innehåller både gapskratt, tragikomiska händelser och en och annan aha upplevelse.” Özz Nûjen

 ”I över fem år har vi försökt få ihop våra kalendrar för en återförening på scenen. Vi triggar och utmanar varandra till att leverera vårt max, så om publiken bara har hälften så kul som jag själv har när jag får jobba med Özz är jag mer än nöjd.” Måns Möller

 

 

 

 


Efter tio - TV4

Nyhetsmorgon - TV4

Gomorron Sverige - SVT


ATT NÅ SINA MÅL

I maj 2015 (efter ungefär två års förberedelser) gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA. Målet var tydligt: att sälja varje dags-etapp och kunna cykla ihop 1 miljon kronor till en stiftelse han bildat för att barn med autism ska kunna idrotta.

”- Efter 3 dagar stod jag med punktering i öknen jag hade inte fått in en enda krona i min stiftelse, det var över 41 grader varmt och hemma i Sverige började folk satsa pengar på att jag aldrig skulle gå i mål. På kvällen ringer Sverige och meddelar att min cykelkompis Agneta Sjödin som skulle komma två dagar senare brutit lårbens-halsen när hon var ute och tränade. Det kunde börjat bättre… Jag förbannade mig själv att jag suttit i TV4:s Morgonsoffa och lovat att jag skulle klara av detta, vad fan hade jag gett mig in på? ”

Bakgrund
När Måns son Viggo diagnosticerades med autistiskt syndrom föll hans värld ihop. Detta blev en vändpunkt i livet som han beskrev i sin föreställning ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”. Nu fortsätter Måns sitt arbete för barn med neuropsykiatriska funktionshinder i hans Insamlingsstiftelse och detta beskrivs med både värme och humor i denna föreläsning om: Att nå sina mål.
Den innehåller många goda skratt men framförallt väcker den frågor som:
– Vad har vi för mål?
– Vad krävs i förberedelser för att nå dit?
– Vad gör man när allt ”gått åt helvete” ?

Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.
Längd: ca 45-60 min

 

Inspirationsföreläsningen JÄVLA PAJAS

Nu går det att boka Måns föreläsning med samma namn som succéshowen!!

Hur tacklar man situationen att livet ställs upponer
samtidigt som man försöker hålla karriären igång?
I inspirationsföreläsningen:
”Jävla Pajas – föreläsningen” berättar Måns med humor
och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när
hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom. Nu ökar de stressrelaterade
sjukskrivningarna markant igen i Sverige. Vilka tekniker kan man använda för att
minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas
prestera på topp i arbetslivet?
Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreläsning. Men svärta? Nja, det är
inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo.
Bara närhet och en väldig massa kärlek.

 

RECENSIONER FRÅN FÖRESTÄLLNINGEN JÄVLA PAJAS 2013-2014

Nu kan Sverige inte längre skoja bort Måns Möller. Dundersuccé och utsålda hus kantade 2013-2014 Jävla Pajas-turnén för Måns Möller när han i föreställningen gör upp med den klassiska frågan ”om man får skoja om allt”.

”Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreställning. Men svärta? Nja, det är inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo. Bara närhet och en väldigt massa kärlek.”
/Patrik Svensson, Sydsvenskan 

”Det här är något av det bästa jag någonsin sett”
/Karl Anders Lindahl, Jönköpings Posten
Betyg: 5 tändstickor 

”…Lysande Möller”    Titti Schultz Rix Fm

”…En komisk upplevelse…”

Med hjälp av ett smart och effektfullt berättande lyckas Måns Möller göra en komisk upplevelse av hur det är att vara förälder till ett autistiskt barn. /Dalarnas Tidning 

”Han har en bra känsla för exakta detaljer som gör att skämten får en extra skruv”.
/Gefle Dagblad 

”Klassisk upplevelse i lysande komik…”
/VLT 

”..Skildringen av villkorslös föräldrakärlek är både viktig o rörande, och i slutet av föreställnignen lyckas Möller göra sprängkraftig humor av de allvarliga..” /Hallands Nyheter

”Partierna om hur de tillsammans tränar på hur och när man skrattar, om sonens bilfixering eller hans första fyraordsmening är ljuvliga. Skillnaden när det finns värme, sorg, erfarenhet och personlig sanning i botten på humorn är drabbande…”
/DN 

I många år har Måns Möller inte kunnat prata om sin sjuårige son Viggos autism.
Nu gör Måns Möller upp med den klassiska frågan ’om man får skoja om allt’ i en
90 minuter långa egna föreställningen som innehåller mycket skratt men har även med en stuns av allvar när han berättar hur livet ställdes på ända när hans son fick diagnosen autistiskt syndrom. Föreställningen lämnar ingen oberörd och Måns berör ett ämne som lämnar stor eftertanke och berörd publik.