Aktuellt

SVERIGES ROLIGASTE HISTORIELEKTION ÅTERKOMMER I NY KOSTYM!

Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller bjuder med oss på en ny resa bakåt i tiden. Efter att närmare 80 000 personer vallfärdat till konserthus och teatrar genom vårt avlånga land för att skratta sig igenom ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” återkommer nu Özz Nûjen och Måns Möller med föreställningen ”Världens historia – den osminkade sanningen”!

Välkomna till en 90-minuters standupshow där du kommer att både skratta läppen av dig och lära dig en hel del om mänsklighetens historia och kanske även lite om dig själv. Vi kommer att få se och höra både väntade och oväntade historier om oss och vår värld. Visste du till exempel att för första gången i världshistorien dör fler människor av fetma än av svält?

Köp dina biljetter här!

OMOGNA KILLAR

Kompisarna och tre av Sveriges roligaste komiker, Özz Nûjen, Patrik Larsson & Måns Möller är återförenade och tillbaka med humorshowen: ”Omogna killar – kommer till stan!”

Efter ett antal publiksuccéer och turnéer är humorgruppen äntligen tillbaka.

Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum.

De älskar att få sin publik att skratta åt både smått och stort och nu är de återigen samlade och aktuella med en ny show; Omogna killar – kommer till stan!

BILJETTER OCH TURNÉDATUM HITTAR DU HÄR!

OMOGNA KILLAR FIRAR JUL 

Nu ska det tre kompisarna och komikerna Özz Nûjen, Måns Möller och Patrik Larsson äntligen fira jul tillsammans igen med en ny julshow. ”Omogna killar firar jul” är en annorlunda julshow. Låtsassnö, rappande tomtar och söta barnkörer har ersatts med sketcher, standup och galet trams. Helt enkelt det perfekta sättet att fira in julen på.

Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum. De älskar att få sin publik att skratta åt både smått och stort.
- Jag älskar att sjunga men min musiklärare gav mig en trea i betyg, om jag var tyst resten av terminen. Nu ska jag äntligen ta revansch. Alla ska få höra min vackra stämma i julstämningen säger Özz Nûjen.
*Öronproppar säljes vid entrén.

”Omogna killar firar jul” är som ett julbord med bara de goda sakerna framdukade. Det bjuds bland annat på ett julspel som spårar ur, en dag i stallet på Klitteholm och självklart blir det lite naket också. (Özz och Patrik har försökt dämpa det men Måns vägrar ge sig på den punkten)

- Özz och Patrik är ju utbildade skådespelare, det är inte jag. De säger att jag spelar över något fruktansvärt, men jag tror att det är för att de står för nära mig på scen. Det blir för starkt för dem, säger Möller. För publiken däremot kommer det bli en gripande och allvarlig känsloresa med skådespelaren Måns Möller.

I julspelet så utlovar Patrik Larsson viss nivå på dans.
- Jag har alltid haft dansen inom mig. Visst, humor är viktigt men det här är ett sätt att visa upp dansaren Patrik Larsson. Jag har ringt Lets dance flera gånger men de har inte vågat ta med mig. Deras poängskyltar går ju bara upp till tio.

Spelplan:
24/11 – Nynäshamn, Folkets Hus (Provföreställning) - 19:30
1/12 – Malmö, Slagthuset - 19:30
2/12 – Malmö, Slagthuset - 19:30
3/12 – Stockholm, Rival - 16:00
5/12 – Stockholm, Rival - 19:30
6/12 – Stockholm, Rival - 19:30
8/12 – Malmö, Slagthuset - 19:30
9/12 – Malmö, Slagthuset - 19:30
10/12 – Stockholm, Rival - 16:00
10/12 – Stockholm, Rival - 19:30
12/12 – Stockholm, Rival - 19:30
13/12 – Stockholm, Rival - 19:30
15/12 – Malmö, Slagthuset - 19:30
16/12 – Malmö, Slagthuset - 19:30

BILJETTER OCH TURNÉDATUM HITTAR DU HÄR 

Här ser du senaste insatsen från Parlamentet!

 

Renées brygga

Se när Måns var med i Renées brygga här!

 

Rix Morron Zoo

Måns Möller World wide top 3 succéinslag!

VÄRLDSREKORD AV MÅNS MÖLLER & TEAM FASTESTXEUROPE!!!

Måns har satt nytt världsrekord – i att cykla snabbast genom Europa. Teamet har cyklat över 600 mil på 29 dagar – från Uralbergen i Ryssland till slutstationen Cabo da Roca i Portugal. Tillsammans med coachen Christer Skog och teamet Team FastestXEurope har han satt nytt världsrekord i att cykla snabbast genom Europa.

För att komma i kontakt med Måns Möller eller Viggo Foundation hör av dig till:

Helene Wigren PR & Beyond mail: helene.wigren@prbeyond.se eller tel. 070-752 76 05

Viggoklassikern

Viggo Foundation presenterar stolt Viggoklassikern i samarbete med Aktivis. En klassiker för alla barn, ungdomar och vuxna som har behov av särskilt stöd. Viggoklassikern kommer att
anordnas i 3 olika grenar - Bowling och Friidrott, samt Viggoloppet i samarbete med Topploppet.
Första grenen går av stapeln i februari.

Klicka här för att komma till mer information och anmälan!

Måns Möller är en av Sveriges absolut roligaste komiker, som har charmat sin publik i över ett årtioende. Han är en entreprenör och föreläsare som inspirerar många landet runt. I maj 2015 gav sig Måns ut på sitt livs största äventyr med #C2C4Autism, där han cyklade kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA. För att samla in pengar till insamlingsstiftelsen Viggo Foundation. Sen dess har han bland annat bockat av en Svensk Klassiker och en cykelresa från Sthlm – Aten. 2017 ska han och Christer Skog med team slå Världsrekord.

 

 

 


Efter tio - TV4

Nyhetsmorgon - TV4

Gomorron Sverige - SVT


ATT NÅ SINA MÅL

I maj 2015 (efter ungefär två års förberedelser) gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA. Målet var tydligt: att sälja varje dags-etapp och kunna cykla ihop 1 miljon kronor till en stiftelse han bildat för att barn med autism ska kunna idrotta.

”- Efter 3 dagar stod jag med punktering i öknen jag hade inte fått in en enda krona i min stiftelse, det var över 41 grader varmt och hemma i Sverige började folk satsa pengar på att jag aldrig skulle gå i mål. På kvällen ringer Sverige och meddelar att min cykelkompis Agneta Sjödin som skulle komma två dagar senare brutit lårbens-halsen när hon var ute och tränade. Det kunde börjat bättre… Jag förbannade mig själv att jag suttit i TV4:s Morgonsoffa och lovat att jag skulle klara av detta, vad fan hade jag gett mig in på? ”

Bakgrund
När Måns son Viggo diagnosticerades med autistiskt syndrom föll hans värld ihop. Detta blev en vändpunkt i livet som han beskrev i sin föreställning ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”. Nu fortsätter Måns sitt arbete för barn med neuropsykiatriska funktionshinder i hans Insamlingsstiftelse och detta beskrivs med både värme och humor i denna föreläsning om: Att nå sina mål.
Den innehåller många goda skratt men framförallt väcker den frågor som:
– Vad har vi för mål?
– Vad krävs i förberedelser för att nå dit?
– Vad gör man när allt ”gått åt helvete” ?

Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.
Längd: ca 45-60 min

 

Inspirationsföreläsningen JÄVLA PAJAS

Nu går det att boka Måns föreläsning med samma namn som succéshowen!!

Hur tacklar man situationen att livet ställs upponer
samtidigt som man försöker hålla karriären igång?
I inspirationsföreläsningen:
”Jävla Pajas – föreläsningen” berättar Måns med humor
och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när
hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom. Nu ökar de stressrelaterade
sjukskrivningarna markant igen i Sverige. Vilka tekniker kan man använda för att
minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas
prestera på topp i arbetslivet?
Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreläsning. Men svärta? Nja, det är
inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo.
Bara närhet och en väldig massa kärlek.

 

RECENSIONER FRÅN FÖRESTÄLLNINGEN JÄVLA PAJAS 2013-2014

Nu kan Sverige inte längre skoja bort Måns Möller. Dundersuccé och utsålda hus kantade 2013-2014 Jävla Pajas-turnén för Måns Möller när han i föreställningen gör upp med den klassiska frågan ”om man får skoja om allt”.

”Det är en väldigt varm och bitvis hysteriskt rolig föreställning. Men svärta? Nja, det är inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo. Bara närhet och en väldigt massa kärlek.”
/Patrik Svensson, Sydsvenskan 

”Det här är något av det bästa jag någonsin sett”
/Karl Anders Lindahl, Jönköpings Posten
Betyg: 5 tändstickor 

”…Lysande Möller”    Titti Schultz Rix Fm

”…En komisk upplevelse…”

Med hjälp av ett smart och effektfullt berättande lyckas Måns Möller göra en komisk upplevelse av hur det är att vara förälder till ett autistiskt barn. /Dalarnas Tidning 

”Han har en bra känsla för exakta detaljer som gör att skämten får en extra skruv”.
/Gefle Dagblad 

”Klassisk upplevelse i lysande komik…”
/VLT 

”..Skildringen av villkorslös föräldrakärlek är både viktig o rörande, och i slutet av föreställnignen lyckas Möller göra sprängkraftig humor av de allvarliga..” /Hallands Nyheter

”Partierna om hur de tillsammans tränar på hur och när man skrattar, om sonens bilfixering eller hans första fyraordsmening är ljuvliga. Skillnaden när det finns värme, sorg, erfarenhet och personlig sanning i botten på humorn är drabbande…”
/DN 

I många år har Måns Möller inte kunnat prata om sin sjuårige son Viggos autism.
Nu gör Måns Möller upp med den klassiska frågan ’om man får skoja om allt’ i en
90 minuter långa egna föreställningen som innehåller mycket skratt men har även med en stuns av allvar när han berättar hur livet ställdes på ända när hans son fick diagnosen autistiskt syndrom. Föreställningen lämnar ingen oberörd och Måns berör ett ämne som lämnar stor eftertanke och berörd publik.