Aktuellt

Stjärnorna på slottet

Humor blandas med allvar när fem folkkära stjärnor flyttar in på ett slott tillsammans. I årets Stjärnorna på slottet möter vi Måns Möller, Julia Dufvenius Wollter, Dragomir Mrsic, Pernilla Wahlgren och Björn Kjellman.

Den 11/1 kl. 20:00 på SVT är det äntligen dags för Måns program.

VÄRLDENS HISTORIA

Sveriges roligaste historielektion återkommer i ny kostym!

Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller bjuder med oss på en ny resa bakåt i tiden. Efter att närmare 80 000 personer vallfärdat till konserthus och teatrar genom vårt avlånga land för att skratta sig igenom ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” återkommer nu Özz Nûjen och Måns Möller med föreställningen ”Världens historia – den osminkade sanningen”!

Välkomna till en 90-minuters standupshow där du kommer att både skratta läppen av dig och lära dig en hel del om mänsklighetens historia och kanske även lite om dig själv. Vi kommer att få se och höra både väntade och oväntade historier om oss och vår värld. Visste du till exempel att för första gången i världshistorien dör fler människor av fetma än av svält?

Köp dina biljetter här!

Sommar i P1

Komikern Måns Möller tar oss upp på första standup-scenen, på cykeln och berättar om sin son som har autism.

Måns Möller berättar om de första stapplande skämten på standup-scener och hur han trots allt lyckas jobba som komiker. Han får en son som visar sig ha autism. Han ägnar all tid åt det. Han kämpar för att samla in pengar så att barn med neuropsykiatriska diagnoser ska ha möjlighet att idrotta.

För att komma i form och gå ner i vikt bestämmer han sig för att åka Vasaloppet. Tränaren Christer säger att Måns inte har något konsekvenstänk – han tänker inte på risker men lyckas ändå på något sätt genomföra extrema saker.

Vi får också följa med på en cykeltur genom USA, från västkusten till östkusten. Och på en cykeltur, som hamnade i Guinness Rekordbok, han cyklade snabbast genom Europa, från uralbergen i Ryssland till Europas västligaste punkt i Portugal.

Lyssna på Måns sommarprat här:

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1319484?programid=2071

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Efter tio - TV4

Nyhetsmorgon - TV4

Gomorron Sverige - SVT